Vår vision

Vår vision är att alla ska må bra om fötterna även under ett långt arbetspass gående och stående. Förutom komfort ska produkten hålla bästa kvalitet och vara helt i skinn. Produktion ska ske under godtagbara förhållanden för fabriksarbetarna och under så lite miljöpåverkan som möjligt. Transport sträckorna ska vara korta. Därför sker all vår produktion i Europa och alla ovanstående krav måste vara uppfyllda innan vi sätter vårt namn ShoesforHostess i skorna. Sedan vår start 2012 har vi nöjda kunder på flertalet hotell, flygplatser, SJ och flygbolag som SAS, Finnair, Norwegian.

Vårt sortiment

I vårt sortiment hittar du damskor, herrskor, stövlar och boots. Alla våra uniformsskor och stövlar är tillverkade i kalvskinn. De har skinnfoder, extrapolstrad skinniläggssula, hålfotsstöd och extra flexibel gummisula. Det gör dem sköna, snygga och slitstarka. Komfort och hållbarhet testas noga innan de sätts i produktion i våra fabriker.

Miljö & hållbarhet

Miljöansvar och sociala aspekter i samband med produktion är viktigt för oss. Vi har en hållbarhetskod genom hela vårt produktionsled. All produktion sker i södra Europa företrädesvis i Portugal, Spanien och Italien. Samtliga komponenter är europeiska och våra skinn kommer från europeiska hudar där vi har som mål att de ska vara spårbara. Transport av våra skor sker miljövänligt med lastbilar som körs på förnybart bränsle.